Word lid of meld je aan voor onze nieuwsbrief, en steun ons!
Progressief Altena - Samen kom je verder
Voor een sociaal, duurzaam en kansrijk Altena.

Deel dit artikel: 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Politiek jongerencafé over jeugdwerkloosheid

Gepubliceerd:

De jeugdwerkloosheid stijgt opzienbarend. Een korte zoektocht op Google geeft percentages die variëren van 15 tot 25%. Een ding staat buitenkijf; grote kans dat we er mee te maken krijgen. Wat moet je dan doen? Wat zijn de gevolgen van jeugdwerkloosheid? Wat wordt er aan gedaan? En bovenal; wat vind jij dat er aan gedaan moet worden?

Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens het politiek jongerencafé in Xinix Nieuwendijk op 21 november, georganiseerd door Progressief Altena. Vanaf 20:00 ben je van harte welkom om onder het genot van een drankje sprekers Rob van Es (jongerenwerker) en Peter van de Ven (wethouder met jeugd in z’n portefeuille) te horen vertellen over de problemen die jeugdwerkloosheid met zich mee brengt en de oplossingen die worden aangedragen. Hierna is er tijd voor vragen en zal de discussie geopend worden waarbij jou mening er echt toe doet.

Dus, zit je werkloos thuis en heb je toch niks beters te doen of is dit gewoon een onderwerp waar jij wel wat over wil horen of zeggen, kom dan op 21 november om 20:00 naar Xinix te Nieuwendijk!

Toegang is gratis.

Logo Progressief Altena

Welkom

Welkom op de nieuwe website van Progressief Altena!

Onze website heeft een ander design gekregen. We hopen dat het snel vertrouwd zal zijn. Als je op- of aanmerkingen hebt, schroom niet om een e-mail te sturen naar het algemene e-mailadres.