Logo van Progressief Altena

Samen kom je verder!

Politiek jongerencafé over jeugdwerkloosheid

De jeugdwerkloosheid stijgt opzienbarend. Een korte zoektocht op Google geeft percentages die variëren van 15 tot 25%. Een ding staat buitenkijf; grote kans dat we er mee te maken krijgen. Wat moet je dan doen? Wat zijn de gevolgen van jeugdwerkloosheid? Wat wordt er aan gedaan? En bovenal; wat vind jij dat er aan gedaan moet worden?

Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens het politiek jongerencafé in Xinix Nieuwendijk op 21 november, georganiseerd door Progressief Altena. Vanaf 20:00 ben je van harte welkom om onder het genot van een drankje sprekers Rob van Es (jongerenwerker) en Peter van de Ven (wethouder met jeugd in z’n portefeuille) te horen vertellen over de problemen die jeugdwerkloosheid met zich mee brengt en de oplossingen die worden aangedragen. Hierna is er tijd voor vragen en zal de discussie geopend worden waarbij jou mening er echt toe doet.

Dus, zit je werkloos thuis en heb je toch niks beters te doen of is dit gewoon een onderwerp waar jij wel wat over wil horen of zeggen, kom dan op 21 november om 20:00 naar Xinix te Nieuwendijk!

Toegang is gratis.