Word lid of meld je aan voor onze nieuwsbrief, en steun ons!

Progressief Altena - Samen kom je verder

Wij zijn anders. Sociaal en duurzaam. Een partij voor vrije geesten.

HomeNieuws

Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Doe snel wat aan de belabberde onderhoudsstaat Iris Vlinderpad
Gepubliceerd:

Het Iris Vlinderpad, langs de Roef in Sleeuwijk, ligt er anderhalf jaar na de aanleg allerbelabberdst bij. Progressief Altena en de ChristenUnie roepen de gemeente op het fietspad op zo snel mogelijk te herstellen. “Voor ons komt dit helaas niet als verrassing. Bij de bespreking in 2014 is al voorspeld dat dit zou gebeuren wanneer het college vasthield aan de toepassing van een halfverharding in plaats van volwaardig asfalt”, aldus Christian Alderliesten.
Beide partijen vragen de gemeenten om zo snel mogelijk het fietspad te herstellen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het aanbrengen van een volwaardige asfaltverharding.

Geschreven door

iris vlinderpad 550 resized 2

“Wij willen voorkomen dat scholieren door de slechte onderhoudsstaat weer over de Roef moeten gaan fietsen en daar geconfronteerd worden met voorbij razend sluipverkeer dat de files op de A27 probeert te ontlopen. Precies de reden waarom iedereen zo voor de aanleg van het Iris Vlinderpad gepleit heeft”, aldus Hermen Vreugdenhil.
“De vorige wethouder heeft zich persoonlijk garant gesteld voor de kwaliteit van het fietspad dat er zeker zo goed bij zal blijven liggen als de asfaltweg. Wij houden de gemeente aan die afspraak,” aldus Alderliesten.

In de Raad

Zie ook

Klimaat

Ondersteunen van mensen bij isoleren van huizen
Groene dorpskernen

Zie ook

Mobiliteit

Verbeteren openbaar vervoer

Zie ook

Gezond

Atletiekbaan en PSV De Nieuwe Roef
Volkstuinen Rijswijk
Ieder kind kan op zwemles

Zie ook