Word lid of meld je aan voor onze nieuwsbrief, en steun ons!
Progressief Altena - Samen kom je verder
Voor een sociaal, duurzaam en kansrijk Altena.

Deel dit artikel: 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Berichtgeving vanuit bestuur Progressief Altena

Gepubliceerd:

Het bestuur van Progressief Altena heeft kennisgenomen van het besluit van haar raadslid, Bart Verkade, om per direct terug te treden als raadslid voor Progressief Altena in de gemeente Woudrichem.

Als reden voor zijn besluit heeft hij aangegeven dat hij toekomstige discussies in de raad niet wil laten vertroebelen met oneigenlijke argumenten en daarmee de positie van Progressief Altena in de gemeenteraad niet negatief wil belasten.

Het bestuur en de fractie van Progressief Altena betreuren het terugtreden maar respecteren deze beslissing. Bart Verkade heeft op uitstekende wijze gefunctioneerd in de gemeenteraad van Woudrichem en is een gewaardeerd vertegenwoordiger van Progressief Altena geweest. Het bestuur gaat er van uit dat de overige vertegenwoordigers, wethouder Paula Jorritsma en de huidige fractieleden, hun bijdrage aan het coalitieprogramma en de belangen van de inwoners van de gemeente weer met volle aandacht kunnen leveren.

Het bestuur van Progressief Altena

Logo Progressief Altena

Welkom

Welkom op de nieuwe website van Progressief Altena!

Onze website heeft een ander design gekregen. We hopen dat het snel vertrouwd zal zijn. Als je op- of aanmerkingen hebt, schroom niet om een e-mail te sturen naar het algemene e-mailadres.