Word lid of meld je aan voor onze nieuwsbrief, en steun ons!
Progressief Altena - Samen kom je verder
Voor een sociaal, duurzaam en kansrijk Altena.

Deel dit artikel: 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Bezoek aan Werkendamse haven

Gepubliceerd:

Deelnemers aan de intensieve cursus gemeentepolitiek waren samen met raadsleden en bestuursleden van Progressief Altena, te gast CCM3 en bij Werkendam Maritime Industries (WMI). We mochten vernemen dat Nederland meer dan 7.500 binnenvaartschepen telt en dat Werkendam de 3e binnenvaarthaven is van ons land. Spijtig is dat bedrijven uit Werkendam vertrekken vanwege ruimtegebrek.
Na een interessant kijkje op een enorm schip-in-afbouw, was er aandacht voor de rol die de gemeente kan spelen voor een goed ondernemersklimaat voor een bedrijf als CCM3. Hoog op de wensenlijst staat de uitbreiding van de havencapaciteit, maar ook een betere bereikbaarheid is een must. De files op de A27 zijn een obstakel voor personeel en door het beperkte openbaar vervoer (bus en veerpont) haken stagiaires af. Daarnaast hebben bedrijven last van de versobering van de sluistijden en worden beveiligingsmaatregelen in het havengebied als wens aan Progressief Altena mee gegeven. Eén of meerdere van genoemde punten zullen zeker aandacht krijgen in het verkiezingsprogramma dat momenteel geschreven wordt.

IMG 0418 9

Logo Progressief Altena

Welkom

Welkom op de nieuwe website van Progressief Altena!

Onze website heeft een ander design gekregen. We hopen dat het snel vertrouwd zal zijn. Als je op- of aanmerkingen hebt, schroom niet om een e-mail te sturen naar het algemene e-mailadres.