Word lid of meld je aan voor onze nieuwsbrief, en steun ons!
Progressief Altena - Samen kom je verder
Voor een sociaal, duurzaam en kansrijk Altena.

Deel dit artikel: 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Kennismaken met politiek?

Gepubliceerd:

Een leuke en geïnteresseerde groep mensen nam maandag 8 april deel aan de eerste avond van de korte cursus “kennismaken met gemeentepolitiek” georganiseerd door Progressief Altena. Men maakte kennis met o.a. de vergaderstructuur, de wijzen waarop raadsleden invloed kunnen uitoefenen en globaal de onderwerpen waar een gemeente over gaat.

Voor de één ging er een hele nieuwe wereld open, voor de ander sloot het verhaal aan op de kennis die er al was. Op maandag 15 april is de tweede bijeenkomst. Dan zal het gaan over de grote onderwerpen die (gaan) spelen in Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

De derde en laatste avond, op 22 april staat in het teken van Progressief Altena. Je kunt nog mee komen doen! De avonden beginnen om 19.30 uur, duren ongeveer anderhalf uur en vinden plaats in Nieuwendijk. Graag aanmelden via: corine@progressiefaltena.nl

Logo Progressief Altena

Welkom

Welkom op de nieuwe website van Progressief Altena!

Onze website heeft een ander design gekregen. We hopen dat het snel vertrouwd zal zijn. Als je op- of aanmerkingen hebt, schroom niet om een e-mail te sturen naar het algemene e-mailadres.