Word lid of meld je aan voor onze nieuwsbrief, en steun ons!
Progressief Altena - Samen kom je verder
Voor een sociaal, duurzaam en kansrijk Altena.

HomeNieuws

Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Mariska Bor geïnstalleerd als burgerraadslid
Gepubliceerd:

Tijdens de Raadsvergadering van 19 oktober is Mariska Bor geïnstalleerd als nieuw burgerraadslid voor Progressief Altena. Zij volgt Anne Nieuwenhuis op, die -in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart ’22- een stap opzij deed zodat anderen kunnen proeven aan het raadswerk. Op deze manier kan Mariska met de opgedane kennis ook andere nieuwe gezichten meenemen in wat er zoal komt kijken bij een positie als (burger)raadslid.

Geschreven door

Anne blijft bestuurslid

Voor de leden die aanwezig waren bij de ALV, zal dit hopelijk geen nieuws zijn. Anne werd bij de Algemene Ledenvergadering (ALV) namelijk herkozen als algemeen bestuurslid. Ook heeft hij toegezegd als vraagbaak beschikbaar te blijven voor de fractie. Na een mooie politieke carrière in eerst gemeente Werkendam en bijna een volledige termijn in gemeente Altena, treedt Anne nu uit de zichtbare politieke arena. Wij willen hem -ook via deze weg- bedanken voor al zijn inzet als burgerraadslid!

Verkiezingen in maart

Nu Mariska is beëdigd als burgerraadslid, kan ze alvast een eerste praktische ervaring opdoen van het werk in de gemeenteraad. Want, ze staat op de 4e plaats van onze kieslijst! Direct daaronder staan Sjaak Kant (plaats 5) en Marloes Hofstede (plaats 6). Ook zij zullen de tips en ervaringen van Mariska gebruiken om alvast een beetje een beeld te krijgen van de werkzaamheden. Er waren lovende woorden over de cursus ‘Politiek Actief’ die allen hebben gevolgd, maar er gaat natuurlijk niets boven de maiden speech.

Welkom Mariska!

Nieuws

18 oktober 2021
Lees verder
18 oktober 2021
26 januari 2019
Lees verder
26 januari 2019

Zie ook

Klimaat

Ondersteunen van mensen bij isoleren van huizen
Groene dorpskernen

Zie ook

Mobiliteit

Verbeteren openbaar vervoer

Zie ook

Gezond

Atletiekbaan en PSV De Nieuwe Roef
Volkstuinen Rijswijk
Ieder kind kan op zwemles

Zie ook