Word lid of meld je aan voor onze nieuwsbrief, en steun ons!
Progressief Altena - Samen kom je verder
Voor een sociaal, duurzaam en kansrijk Altena.

Onze verrichtingen

Hieronder vind je een overzicht van de moties, amendementen en schriftelijke vragen die de fractie heeft ingediend of soms mede heeft ingediend. Voor de leesbaarheid is er ook een korte uitleg over wat deze 3 instrumenten zijn.
Hieronder vind je een overzicht van de moties, amendementen en schriftelijke vragen die de fractie heeft ingediend of soms mede heeft ingediend.
Schriftelijke vragen
12 augustus 2021

Naar aanleiding van recent onderzoek hebben we nieuwe vragen gesteld over de grote aantallen honingbijen in de Biesbosch. Dat onderzoek concludeert dat er waarschijnlijk concurrentie is tussen honingbijen en wilde bijen.

Lees verder
Motie
  • verworpen
13 juli 2021

De raad kan vooraf niet meepraten over de verdeling van 1,75 miljoen euro. Dit geld heeft Altena gekregen ter bestrijding van de gevolgen van corona.

Lees verder
Motie
  • verworpen
13 juli 2021

Met gratis openbaar vervoer kunnen mensen met een laag inkomen mogelijk beter meedoen in de samenleving. De afstanden in Altena zijn immers fors.

Lees verder
Motie
  • verworpen
13 juli 2021

Geologische onderzoeken hebben aangetoond dat delen van Altena geschikt zijn voor de opslag van kernafval. In onze ogen gaat dit niet samen met de duurzame ambitie van onze gemeente.

Lees verder
Motie
  • ingetrokken
13 juli 2021

Mensen met een beperking hebben vaak moeite om relaties aan te gaan, terwijl dat ze dezelfde behoeften hebben op het gebied van intimiteit en seks als mensen zonder beperkingen. In Altena is het nu nog een brug te ver, maar we houden het op de agenda.

Lees verder
Motie
  • aangenomen
13 juli 2021

Jongeren hebben te weinig plekken om elkaar te ontmoeten, te ontspannen, etc. Het college heeft toegezegd hiervoor plannen te maken, maar daarvoor is ook geld nodig.

Lees verder
1 / 612Laatste