Word lid of meld je aan voor onze nieuwsbrief, en steun ons!
Progressief Altena - Samen kom je verder
Voor een sociaal, duurzaam en kansrijk Altena.

Deel dit artikel: 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Nieuw Logo voor Progressief Altena!

Gepubliceerd:

De Algemene Ledenvergadering van 21 november heeft een nieuw logo opgeleverd! Hieronder tref je dat aan. Bij de aanleiding en afweging staan we graag even stil.

Geschreven door

Toen we zes jaar geleden zijn gestart, is de vereniging gepositioneerd als een lokale krachtenbundeling van PvdA, Groenlinks en D66: alleen ga je sneller, maar samen komen we verder. Daarom werden de logo’s van onze moederpartijen goed zichtbaar in het logo opgenomen.

Progressief Altena is een gevestigde naam geworden in de lokale politiek. We hebben eigen keuzes gemaakt, een eigen cultuur gevestigd, zijn na de fusie van Woudrichem, Wijk en Aalburg en Werkendam tot de coalitie toegetreden en hebben daarin een gelijkwaardige inbreng, ook al zijn we naar raadszetels gemeten de kleinste partij.

Kortom, we zijn met onze naam voor iedere politiek betrokken burger herkenbaar geworden!

Die identiteit willen we met het nieuwe logo zelfbewust uitstralen: onze moederpartijen zijn zichtbaar, maar duidelijk ondersteunend en minder prominent aanwezig in het nieuwe logo.

Logo Progressief Altena

Logo Progressief Altena

Welkom

Welkom op de nieuwe website van Progressief Altena!

Onze website heeft een ander design gekregen. We hopen dat het snel vertrouwd zal zijn. Als je op- of aanmerkingen hebt, schroom niet om een e-mail te sturen naar het algemene e-mailadres.