Nieuws

Wij geven graag een inkijkje in de onderwerpen waarmee we ons bezig houden. Hieronder vind je berichten over onze ervaringen en aankondigingen. Abonneer je op de RSS-feed als je automatisch op de hoogte gehouden wilt worden.
Wij geven graag een inkijkje in de onderwerpen waarmee we ons bezig houden. Lees hier onze berichten en aankondigingen.
  • Berichten per pagina

  • Herstel
6 juni 2022

Tijdens de raadsvergadering van 31 mei is het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders geïnstalleerd. Zij gaan aan de slag met het bestuursakkoord “SAMEN leven, wonen en werken in vitaal Altena”.

28 februari 2022

Op donderdagmiddag 3 februari brachten 5 afgevaardigden een bezoek aan Trema (maatschappelijk werk). Dit leverde waardevolle inzichten op én een duidelijke rol voor de politiek.

22 februari 2022

De onderlinge afstanden tussen kernen zijn groot. Wie geen auto heeft, zal de reis dan ook goed moeten voorbereiden.

Welk vervoer is er in Altena en hoe werkt het? De raadsleden en kandidaat-raadsleden namen op 19 februari de proef op de som.

14 februari 2022

Óók met de UNESCO-status van de Nieuwe Hollandse Waterlinie kan er nog gebouwd worden. Wèl zullen we met enkele karakteristieke elementen rekening moeten houden. De bewering van sommige partijen is dus pertinent onjuist.

14 februari 2022

Om de balans tussen natuur en recreatie te behouden, heeft Staatsbosbeheer een ‘recreatiezonering’ voorgesteld.

Waar Progressief Altena de natuur op één zet, gaven andere partijen in het debat te allen tijde de hoogste prioriteit aan motorvaartuigen en toerisme.

10 februari 2022

Op dinsdag 8 februari brachten Mariska en Marloes een bezoek aan KZB4ALL; een stichting die inwoners van Altena begeleidt als ze moeite hebben om deel te nemen aan de maatschappij.

31 januari 2022

Sinds de Algemene Ledenvergadering van 7 oktober is onze top 10 van de kieslijst definitief bekend. In de bericht stellen we ons aan je voor: iedere week worden 2 introducties aan de lijst toegevoegd.

1 / 2912Laatste