Logo van Progressief Altena

Samen kom je verder!

Progressief Altena breidt veerdienst tijdens zomerfeest Gorinchem uit

Je bent er waarschijnlijk al aan gewend geraakt. Tijdens de reguliere zomerdienst moet je doordeweeks om 18.15 en op zaterdag en zondag al om 17.15 op de laatste pont zitten. Wil je iets langer blijven? De laatste bus kun je drie kwartier later nog nemen… Geniet vooral nog even van het terrasje in Gorinchem. Not.

Geschreven door

Fenneke bij bushalte

Progressief Altena keek enkele weken geleden op de website van Riveer en zag dat de dienstregeling tijdens de Zomerfeesten niet aansloot op het programma van de feesten. We bedachten een ludieke actie: wij gaan ook varen, maar dan wat later.

Vandaag zagen we aangepaste veertijden. Gelukkig vaart Riveer tijdens de Zomerfeesten toch langer door! Misschien heeft Riveer net als Progressief Altena gedacht: waarom vaart de laatste pont om 23:30 u naar bijvoorbeeld Woudrichem af? Want als Nielson woensdag 22 augustus om 23:00 uur start met zijn optreden, wil jij niet om 23:30 uur op de laatste pont zitten.

Onze boodschap is hetzelfde: Openvaar Vervoer, bus én pont, kunnen beter. Daar werken we graag samen met Riveer en Arriva aan!

Waar blijft die bus?

Progressief Altena wil zich voor jou inzetten. Gewoon normaal openbaar vervoer en Xinix dat open moet blijven. Voor jou organiseren we speciaal een gratis veerdienst op 22 augustus. Omdat wij begrijpen dat muziek mensen bij elkaar brengt en contacten leggen geen luxe is. Dus waar blijft die pont? Waar blijft die bus?

Vaar met ons mee!

Je kunt woensdag dus om 0:45 uur met Riveer mee naar huis. Wil je om 1.00 uur met onze veerdienst mee om onze boodschap te ondersteunen? Stuur dan een bericht naar progressief-altenasocial@outlook.com. We verloten de beschikbare plaatsen onder diegenen die zich opgeven. Tussen 19.15 en 21.15 staan we bij de aanlegplaats van het veer in Woudrichem. Daar kun je je toegangsbewijs afhalen en ontvang je informatie over de vertrekplaats.