Logo van Progressief Altena

Samen kom je verder!

Pareltjestochten

Direct na het zomerreces zal Progressief Altena op initiatief van de Werkendamse PvdA-fractie beginnen met werkbezoeken aan alle kernen in de gemeente Werkendam. Daarbij gaan we in gesprek gaan met organisaties, verenigingen en mensen die, ieder op hun eigen wijze, een positieve bijdrage leveren aan het dorp, de gemeente of de regio. We noemen deze werkbezoeken “pareltjestochten”.

We gaan van start op vrijdagmiddag 20 september in Sleeuwijk. Daar gaan we in gesprek met kinderen en jongeren over de veiligheid op straat, over speelruimte, de maatschappelijke stages en de toekomst van het jongerenwerk als dit over een enkel jaar niet meer over een eigen accommodatie beschikt.

Op de zaterdagochtenden 2 november, 14 december, 25 januari en 8 maart volgen pareltjestochten naar de andere kernen in de gemeente Werkendam. Op het programma  hopen we dan te krijgen  ontmoetingen met onder andere ondernemers, met de eerstelijnszorg,  een fanfare, een carnavalsvereniging en de sport om onszelf nader te informeren over onder andere de gevolgen van de transities, de combinatiefuncties, de dorpshuisfuncties, het ondernemersfonds, enz. enz.

De pareltjestochten gaan plaatsvinden onder een gecombineerde vlag van PvdA / Progressief Altena. Het is mede daarom niet alleen de Werkendamse PvdA-fractie die op pad zal gaan. JIJ KUNT OOK MEE!  Meld je hier aan als je mee wilt op 20 september. Dan houden wij je persoonlijk op de hoogte van het hoe en wat.