Word lid of meld je aan voor onze nieuwsbrief, en steun ons!
Progressief Altena - Samen kom je verder
Voor een sociaal, duurzaam en kansrijk Altena.

Date

19 september 2020

World Cleanup Day 2020

Deel deze activiteit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Het hele jaar door zijn er in Altena enorm veel vrijwilligers actief, bijvoorbeeld om onze gemeente schoon te houden. Dankzij onder andere hun inzet kunnen we blijven genieten van onze mooie natuur en omgeving!

Op 19 september 2020 wordt wereldwijd -in meer dan 180 landen- de strijd aangegaan tegen zwerfafval. We hopen dat ook jij die dag alvast in je agenda wilt zetten en je bijvoorbeeld bij ons wilt aansluiten om op een dagdeel een omgeving vrij te maken van zwerfafval!

Zodra er een concrete tijd en locatie bekend is, zal dit bericht worden bijgewerkt. Maar zet alvast in je agenda: 19 september 2020 World Cleanup Day!

Gelukkig kunnen de coronamaatregelen steeds verder worden versoepeld en is het voor Nederland Schoon mogelijk om deze activiteit te organiseren. Natuurlijk zullen we ook bij deze activiteit de dan actuele maatregelen in acht nemen.


Locatie

Organisatie

Progressief Altena

Organizer

Progressief Altena
Email
info@progressiefaltena.nl
Website
https://www.progressiefaltena.nl

Volgende activiteit

Logo Progressief Altena

Welkom

Welkom op de nieuwe website van Progressief Altena!

Onze website heeft een ander design gekregen. We hopen dat het snel vertrouwd zal zijn. Als je op- of aanmerkingen hebt, schroom niet om een e-mail te sturen naar het algemene e-mailadres.