Logo van Progressief Altena

Samen kom je verder!

Progressief Altena is klaar voor de Toekomst

Zaterdag 15 juni 2024 hebben we als fractie, als wethouder en als bestuur van Progressief Altena elkaar ontmoet op een succesvolle en kameraadschappelijk beleidsmiddag. We kwamen bijeen om ons voor de eerste keer voor te bereiden op de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2026.

Er is veel werk te verrichten: wat voor een soort gemeente willen we zijn in 2030? Wat is er voor nodig om dat te bereiken? We willen in ieder geval ons oor goed te luisteren leggen bij de leden van Progressief Altena maar ook bij alle inwoners van onze mooie gemeente. Natuurlijk niet alleen een goed verkiezingsprogramma nodig, maar ook een sterke lijst voor de verkiezingen en bovenal veel enthousiasme om samen een spetterende campagne uit te rollen en succes te boeken in maart 2026.

We hebben er zin in en we zullen succesvol zijn in deze campagne. Als je mee wilt doen? Laat het ons weten. Je bent zeer welkom.

Meehelpen aan onze campagne?

Richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2026 gaan we nu al aan de slag met onze campagne. Wil je meedenken over de vorm en/of inhoud? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier. 

We horen graag van je

Voornaam: *
Tussenvoegsel:
Achternaam: *
E-mail: *
Onderwerp: *
Bericht: *
0.00
 tekens (min. 40)