Logo van Progressief Altena

Samen kom je verder!

[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]

Vrijwilligers Progressief Altena verzamelen meer dan 12 vuilniszakken zwerfafval op de landelijke opschoondag

Gepubliceerd: 23 maart 2024

Het is verbazingwekkend hoe eindeloos je kunt praten over het verbeteren van de wereld om ons heen, zelfs binnen de grenzen van onze geliefde gemeente Altena. In de Gemeenteraad en het College van Altena streven we onze idealen na. Maar soms, is het juist de tijd om de woorden even te laten rusten en de handen uit de mouwen te steken. Om met concrete daden die mooiere, die schonere wereld te creëren waar we zo vaak over spreken.

Geschreven door

Roel PA 3
Roel van der Poort

Als trotse voorzitter van Progressief Altena, kan ik in blijdschap zeggen dat we vandaag, op deze zaterdagmiddag van 23 maart 2024, een leuke  groep vrijwilligers hebben gemobiliseerd om zwerfafval te verzamelen rond De Kromme Nol in Wijk en Aalburg, bij het busstation nabij de Heusdense brug.

En wat een opbrengst hebben we gehad! Niet slechts een handjevol, maar meer dan 12 grote vuilniszakken vol met afval, inclusief verrassingen zoals een verdwaald fietswiel en jawel, zelfs een biljet van 20 euro dat zijn weg had gevonden tussen het vuil!

Het was niet alleen een dag van productiviteit, maar ook van plezier en gezelligheid. Want laten we eerlijk zijn, de leden van Progressief Altena zijn waarschijnlijk de leukste mensen die je in onze gemeente zult vinden. 😊

met vriendelijke groet, Roel van der Poort (voorzitter Progressief Altena)

Deel dit artikel op: