Logo van Progressief Altena

Samen kom je verder!

[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]

Tweede Kamerlid Michiel Servaes (PvdA) te gast in Almkerk

Gepubliceerd: 11 mei 2016

Michiel Servaes is maandagavond 23 mei te gast bij Progressief Altena. Servaes is Tweede Kamerlid voor de Partij van de Arbeid en buitenlandspecialist. De bijeenkomst start om 20 uur in het Wapen van Emmickhoven in Almkerk en toegang is gratis.

Michiel Servaes kan bevraagd worden over mensenrechten, de rol van ons land in het Midden-Oosten, de internationale strijd tegen ISIS en de verhouding tot Rusland en Oekraïne. Dichterbij huis over de gevolgen van de vluchtelingenstromen naar Nederland, de Brabantse aanpak van Commissaris van de Koning Wim van der Donk en de rol van de Altena-gemeenten hierin. Over de recente gestarte campagne van Oxfam Novib waarin zij een aanval is gestart op belastingontduiking door grote bedrijven en extreem rijken. Om met Dolf Jansen te spreken: ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel eerlijker’.

Meepraten in Almkerk? Wees welkom op 23 mei! Vooraf al vragen stellen of onderwerpen aandragen? Graag! Kijk op de facebookpagina van Progressief Altena, reageer via twitter @ProgressfAltena, stuur een mail naar info@progressiefaltena.nl of neem contact op met Jos Korthout  06-28471993.

Deel dit artikel op: