Word lid of meld je aan voor onze nieuwsbrief, en steun ons!
Progressief Altena - Samen kom je verder
Voor een sociaal, duurzaam en kansrijk Altena.

Deel dit artikel: 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Werkendam – Oppositie gedragen door brede steunfractie

Gepubliceerd:

Het was een intensieve periode op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart, maar het is beslist de moeite waard geweest. Ondanks de grote verliezen overal voor de PvdA, heeft Progressief Altena in Werkendam, net als voorheen de PvdA, drie zetels in de wacht weten te slepen. Na één gesprek met de informateur werd duidelijk dat Progressief Altena met deze drie zetels de komende vier jaren oppositie gaat voeren. Dat gaan we natuurlijk voluit, actief, scherp en betrokken doen. In de raad zal dat gebeuren door Corine Verweij, Anne Nieuwenhuis en Christian Alderliesten en in de commissies Inwoners, Grond en Bestuur worden daar Marjan den Bok, Gerrie van Dijk en Ed den Besten aan toegevoegd. Progressief Altena in Werkendam wordt echter door nog veel meer mensen gedragen en gesteund. Had voorganger PvdA al een steunfractie van zes mensen, dat aantal is de afgelopen weken met nog vier nieuwe mensen uitgebreid. Geweldig is dat!! Zo worden we steeds meer de breed gedragen progressieve beweging die we voor ogen hebben. Samen komen we verder!

Mocht je ook mee willen praten over de Werkendamse politiek dan ben ook jij van harte welkom bij de steunfractiebijeenkomsten. Voor het zomerreces staan er nog twee op de rol: 8 mei en 12 juni. Als je je even aanmeldt bij corine@progressiefaltena.nl dan zul je daarvoor ook een gerichte uitnodiging ontvangen.

Corine Verweij,  fractievoorzitter Progressief Altena – Werkendam

 

Logo Progressief Altena

Welkom

Welkom op de nieuwe website van Progressief Altena!

Onze website heeft een ander design gekregen. We hopen dat het snel vertrouwd zal zijn. Als je op- of aanmerkingen hebt, schroom niet om een e-mail te sturen naar het algemene e-mailadres.